• EUR

  Valuta

  OBSERVERA: Alla priser och avgifter faktureras alltid i valutan Euro. Priser visade i andra valutor än Euro är uppskattningar baserade på Europeiska Centralbankens växelkurs.


  • EUR
  • SEK kr
  • GBP £
  • USD $
  • AUD $
  • CAD $
  • CHF
  • CZK
  • DKK kr
  • JPY ¥
  • NOK kr
  • PLN
  • RUB руб
 • Leveransland:

  Leveransland

Scandinavian Outdoor Skidskola

Njut av vintern med våran skidskola!

Scandinavian Outdoor driver en skidskola på Hirvensalos skidanläggning in Åbo, Finland. Våra instruktörer hjälper dig med alpin skidåkning, snowboarding, telemark och cross country. Vi guidar också grupper med särskilda önskemål/behov. Alla våra instruktörer är mycket erfarna och innehar certifikat.

Mer information:

Scandinavian Outdoor skiduthyrning: +358 103 970 570
Scandinavian Outdoor skidskola: +358 10 3970 571

Du kan även skicka email till oss på: hiihtokoulu@scandinavianoutdoor.com eller vuokraamo@scandinavianoutdoor.com.

Öppettider och förhållanden i backen finner du information om här: www.hirvensalo.fi

Priser 2016/2017:

Privat lektion 50€

Skidåkning, snowboarding, telemark, släde och cross country. Privatlektioner med en certifierad skidlärare för alla åldrar och olika nivåer av skidåkare, inklusive de av oss som behöver särskilt stöd. När du tar lektioner får du 50% rabatt på skiduthyrningen. Liftkort ingår i priset. För Telemark, vänligen gör en reservation för detta i förväg.

Två personer 2 timmars lektion 60€/person

2 timmar: 60€/person, 1 timme: 35€/person.
Liftkort ingår i priset. 50% rabatt på skiduthyrning.

Tre till fyra personer 2 timmars lektion 45€/person

Ett perfekt val för familjen eller kompisgänget. Lär dig känna på skidåkning eller snowboarding. 2 timmar: 45€/person, 1 timme: 30€/person. Liftkort ingår i priset. 50% rabatt på skiduthyrning.

Nybörjarkurs i skidåkning 85€

2 + 2 timmar, denna kurs är öppen för alla över 7 år. Hålls oftast på Lördagar och Söndagar. Kursen hjälper dig med grunderna i att göra en säker plogsväng, hur du använder liften och friåkning i de lättare backarna. Max gruppstorlek: 6 personer. Uthyrning, om det skulle behövas, lägger till 15€ på priset. Liftkort ingår i priset.

Nybörjarkurs i snowboarding 85€

2 + 2 timmar, denna kurs är öppen för alla över 7 år. Hålls oftast på Lördagar och Söndagar. Kursen hjälper dig med grunderna i att på ett säkert sätt kontrollera din snowboard, svänga och hur du använder liften. Max gruppstorlek: 5 personer. Uthyrning, om det skulle behövas, lägger till 15€ på priset. Liftkort ingår i priset.

Nybörjarkurs i Telemark 85€

2 + 2 timmar, denna kurs är öppen för alla över 7 år. Hålls oftast på Lördagar och Söndagar. Denna kurs är ett jättebra val både för nybörjare och de som åkt ett tag. Kursen hjälper dig med grunderna i att åka telemark, hur du använder liften, ideér och tips på hur du kan utveckla din åkning. Uthyrning, om det skulle behövas, lägger till 20€ på priset. Liftkort ingår i priset. Om du behöver hyra utrustning, låt oss veta detta i förväg.

Barnskolan 35€

Denna kurs riktar sig till barn mellan 3 till 6 år. Det är en kurs på 2 timmar som vanligtvis hålls på Söndagar från 10:30 till 12:30. Montering av uthyrd utrustning börjar kl 10:00 och åkningen börjar kl 10:30! Denna kurs eller aktivitet bjuder in barn att åka skidor på ett lekfullt och experimentiellt sätt. Längs med följer att barnen lär sig få en känsla av hur man rör sig omkring på ett par skidor, hur man använder knappliften, likväl på nybörjarnivå broms och svängtekniker. Skiduthyrning lägger till 10€ på priset, liftkort behövs inte.

Avancerad åkning för barn 85€

2 + 2 timmar träning i skidåkning för barn mellan 5 till 6 år som redan känner till grunderna i hur man åker skidor. Denna kurs hålls vanligtvis på Lördagar och Söndagar. Målet med denna kurs är att lära sig att självsäkert ta ut plogsvängar, använda liftkort och ankarlift och att vara uppmärksam på andra åkare när man rör sig i snabbare backar. För att delta i denna kurs behöver ditt barn ha likgiltiga kunskaper för skidåkning som de barn som deltagit i barnskolan (Självständigt hanterar barnbacken, bromsning och svängar). Liftkort ingår i priset.

Grupplektion 95€

Ett effektivt, roligt och billigare sätt att lära sig åka tillsammans. Max gruppstorlek: 10 personer. Behöver du hyra någon utrustning får du 50% rabatt på detta.

Företagskurs

Vill du ta med dig ditt företag på en glädjerik skidlektion? Kontakta oss på +358 10 3970 571. För denna typ av lektion behöver vi inte förhålla oss till anläggningens öppettider.