Haglöfs

Haglöfs har en lång historia av att göra utomhusprodukter av hög kvalitet. År 1914 tillverkade Victor Haglöfs sina första ryggsäckar och började sälja dem. I början sköttes leveranserna med cykel, men idag tillverkar Haglöfs mer än en miljon produkter om året och är helt klart den största tillverkaren av friluftsutrustning i de Nordiska länderna.

Haglöfs ryggsäckar, sovsäckar, kläder och skor säljs i Japan och i femton Europeiska länder. De flesta produkterna är tillverkade i Kina, Vietnam, Estland, Polen och Rumänien. Strikt kvalitetskontroll har hjälpt varumärket att stiga som en favorit i de Nordiska länderna.

Haglöfs strävar efter att tillverka mångsidiga produkter som fyller sin funktion bland ett flertal olika utomhusaktiviteter. Enligt Haglöfs ideologi är en mångsidig produkt lättare att bära än ett gäng specialiserade sådana. Haglöfs har också betonat vikten av lager på lager. Haglöfs engagemang att tillverka produkter som verkligen tjänar sina kunder har gjort varumärket till en stor favorit.

Haglöfs är ett av de viktigaste varumärkena hos Scandinavian Outdoor. Vi tror starkt på dess sortiment och har vid otaliga tillfällen sett hur funktionella Haglöfs produkter är. Vi kan ärligt och stolt rekommendera dem!
http://www.haglofs.se/

Alla 358 produkter