Samverka med Scandinavian Outdoor

Vi är intresserade av att samarbeta i projekt som matchar våra värderingar och nyttjar båda parter!

Om du är på gång att anta dig ett intressant projekt, exempelvis en vandring eller utelivsresa, och du kanske är en duktig fotograf, eller kanske har någon annan typ av idé för ett samarbete med oss, tveka inte att ta kontakt.

Vi blir ganska ofta kontaktade med alla möjliga typer av idéer. Ju mer unikt och utförligt du kan formulera ditt meddellande, ju bättre är dina chanser att nå fram till oss. Schemamässigt är också en punkt utav vikt: ju förr desto bättre.

Bra utgångspunkter:

  • Vart ska du, ditt schema, dina mål och vem/vilka deltar. Berätta gärna också dina meriter, vad har du gjort i ditt liv tidigare.
  • Berätta gärna också om du redan har ett samarbete med någon, och vem/vilka. Har du något samarbete med media eller liknande.
  • Berätta också vad du förväntar dig av ett samarbete med oss. Behöver du hjälp med media, utrustning eller pengar. Ju mer specifik du är med dina behov, ju enklare blir det att påbörja förhandlingar.
  • Vad är unikt med det du kan erbjuda oss, varför är det en bra idé för oss att samarbeta med dig.

 

Kontakta vår guru för sociala medier, kuutti.haapanen@ScandinavianOutdoor.com, med ett välskrivet brev. Om vi finner dina planer intressanta kommer vi att ta kontakt med dig.