Produktinformation och försäljningsförfrågningar


Chatten hjälper dig på vardagar från kl. 8.00 till kl. 20.00 (GMT+2/3).

E-post info@scandinavianoutdoor.com

Tel. +358 10 3970 590 (service på engelska)

Telefontjänstens öppettider: vardagar kl. 10.00–16.00 (GMT+2/3)
Samtalstariff 8,28 cent/samtal + 17,04 cent/min.

Tar du dig tiden till dig själv, upptäcker du snart förtjusningen


  • Kundservicen är din länk till alla tjänster hos Scandinavian Outdoor. Kontakta oss med ditt ärende så ser vi till att du kommer i kontakt med rätt person eller avdelning och får rätt hjälp. Vi sträcker oss så långt vi kan för att kunna erbjuda dig bästa service. Du är unik! Din beställning, din önskan, din fråga är unik. Därför är det viktigt för oss att du tar kontakt med oss om du har något på hjärtat, så att vi kan ta emot dig och stå till tjänst på det vis som passar just dig bäst.
  • Du som handlar online bör alltid vara ute i god tid. När vi fått en beställning från dig hamnar alla varorna i en plock-lista. Varorna plockas manuellt ifrån våra sju butiker i Finland, eller från vårt lager i Åbo. De samlas sedan ihop till just lagret i Åbo för att paketeras och skickas i ett och samma paket. Hur lång tid detta tar beror på om varan hittas på hyllorna eller om den behöver beställas in åt dig.
  • Fördelarna är att du ofta kan få ett bättre pris när du handlar online, du kan i lugn och ro göra din beställning vart än du befinner dig, och du kan direkt se allt vårt utbud från alla våra butiker på en och samma gång. Skulle någonting bli fel eller om du behöver hjälp med något kan du enkelt också få tag på information, hjälp av alla våra experter och butiksbiträden, allt på en och samma plats.
  • Hjälpen sträcker sig även utanför våra egna butiker till alla varumärken som du finner hos oss. Varumärken som själva också är mycket noga med att erbjuda rätt service och kvalité på sina produkter. Vi hjälper dig, och vi är flexibla i sättet vi gör det på. Som nämnt tidigare vill vi styrka ännu en gång att varje fall är unikt och vi anpassar oss i högsta mån för att hjälpa dig på det vis som passar just dig bäst.