Scandinavian Outdoor lovar att förse alla som älskar och njuter av utelivet med en ansvarsfullt utvald selektion av kläder och utrustning för utomhus bruk, beprövade och handplockade av våra experter.

Vår erfarna personal hjälper dig gladeligen att välja ut vad som är rätt just för dig.

Våra värderingar!

Utomhus är livet.
Det är rörelse, det är nya erfarenheter, det är musik och festligheter, det är att våga, det är att känna sig själv, det är den tysta kvällen, lugnet i vinden, att värmas i solen, överkomma kyla, att tampas och övervinna hinder. Känslan av att gå ut och göra det man verkligen älskar. Det är allt och att ha kul på vägen!

Att blicka tillbaka och se framåt.
Utomhus ser vi hur världen omkring oss lever och levt. Runt vår jord finner vi människor, aktiviteter, händelser, djur och natur. Vi ser liv, och vi kan finna oss själva. Om än vad eller vem som påverkas, vill vi kunna både nyttja och styrka vår omgivning. Vi tänker globalt och menar att vi kan samarbeta för att alla ska leva bra!

Uteliv är utmaning.
Det handlar om att ta steget ut. Ta reda på nya saker och utvidga sina ramar. Utmaningar är personliga och kan vara vad som helst. Vissa går på vandringar i olika miljöer, andra klättrar på glaciärer.

Livet utomhus är livets vägval.
Det handlar om att resa, att fortsätta framåt och att aldrig sluta upptäcka. När vi är ute och tar oss fram och kämpar på, styrker det vår självkänsla och hjälper oss med de vägval vi finner inom oss.

Ta första steget!

SCANDINAVIAN OUTDOOR
Livet utomhus sedan 1970